ALEPH Mobile Logo

Vyhledávání | Pokročilé vyhledávání | Prohlížení
Historie | Schránka | Uživatel
     
Úplné zobrazení záznamu
Záznam 11 z 352

Přidat do schránky  |  Výsledky dotazu

Bibliografické informace


FMT   BK
LDR   00000cam  2200277 a 4500
001   000579206
003   CZ-PrCVU
005   20101018110546.0
008   011012s2002    xxu      b    001 0 eng  
020   |a 0-387-95385-X |z 978-0-387-95385-4
040   |a DLC |b cze |c DLC |d DLC |d ABD100
05000   |a QA154.3 |b .L3 2002
080   |a 512 |2 MRF
1001   |a Lang, Serge, |d 1927-2005 |7 kup19950000055391 |4 aut
24510   |a Algebra / |c Serge Lang.
250   |a Rev. 3rd ed.
260   |a New York : |b Springer, |c c2002.
300   |a xv, 914 s.
4900   |a Graduate texts in mathematics |v 211
504   |a Obsahuje bibliografii a rejstřík
650 7   |a algebra |2 PSH
655 7   |a monografie |7 fd132842 |2 czenas
830 0   |a Graduate text in mathematics |v 211
CAT   |a HAJKOVA |b 40
CAT   |a ALEPH |b 00 |c 20040826 |l CTU01 |h 1624
CAT   |a BATCH-UPD |b 00 |c 20040921 |l CTU01 |h 0020
CAT   |a ZALSKA |b 20 |c 20080220 |l CTU01 |h 0943
CAT   |a BATCH-UPD |b 20 |c 20080220 |l CTU01 |h 0943
CAT   |a SIMAKOVA |b 50 |c 20101018 |l CTU01 |h 1034
CAT   |a SIMAKOVA |b 50 |c 20101018 |l CTU01 |h 1035
CAT   |a POLACKOVA |b 50 |c 20101018 |l CTU01 |h 1105
CAT   |a batch |b 00 |c 20111230 |l CTU01 |h 2343
CAT   |a BATCH-UPD |b 00 |c 20160703 |l CTU01 |h 1722
SKC   |a 20160703 |b ABD015
KSZ   |a schválený
SYS   000579206

Previous Record   Next Record
Bibliografický záznam | S kódy polí MARC21

ČVUT ALEPH mobile.
Použito řešení by Daniel Forsman, Högskolan i Jönköping.

Standardní verze