České vysoké učení technické v Praze
Katalog ÚK ČVUTKnihovny ČVUT
 
  Přidat do schránky  |  Lokalizovat  |  Uložit/odeslat

Úplné zobrazení záznamu

 
Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Citace podle normy ISO 690 info S návěštími pro jednotlivá pole S kódy polí UNIMARC/MARC21
Záznam 1 z 1 No Previous Record   No Next Record
FMT BK
LDR 00000cam a2200613 i 4500
001 000780338
003 CZ-PrCVU
005 20160216153704.0
007 tu
008 030214m20029999xr abh erc    001 0dcze  
015 |a cnb001203159
020 |a 80-7203-433-2 |q (svazek 1 ; |q Argo ; |q vázáno)
020 |a 80-902505-2-1 |q (svazek 1 ; |q Schola ludus - Pragensia ; |q vázáno)
040 |a ABA001 |b cze |e rda |d ABD100
0411 |a cze |a eng |a ger |h cze
0800 |a 76(4) |2 MRF
0800 |a 7.047 |2 MRF
0800 |a (437.311) |2 MRF
0800 |a (083.8) |2 MRF
0800 |a (084.11) |2 MRF
1001 |a Lazarová, Markéta, |d 1970- |7 xx0004786 |4 aut
24510 |a Praha : |b obraz města v 16. a 17. století : soupis grafických pohledů = Prague : picture of the town in the 16th and 17th centuries : list of views on graphic art pieces = Prag : Stadtbild im 16. und 17. Jahrhundert : Verzeichnis graphischer Ansichten / |c Markéta Lazarová, Jiří Lukas.
2463 |a Prague - picture of the town in the 16th and 17th centuries
2463 |a Prag - Stadtbild im 16. und 17. Jahrhundert
24631 |a Prague
24631 |a Prag
24618 |a Praha - obraz města v 16. a 17. století
250 |a Vydání první
264 1 |a Praha : |b Argo : |b Schola ludus - Pragensia, |c 2002.
300 |a    svazky : |b ilustrace, mapy, faksimile ; |c 31 cm.
336 |a text |b txt |2 rdacontent
337 |a bez média |b n |2 rdamedia
338 |a svazek |b nc |2 rdacarrier
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík
5051 |a svazek 1. 2002. 185 stran
546 |a Souběžný anglický a německý text
650 7 |a veduty |2 PSH
650 7 |a grafika |2 PSH
651 7 |a Praha (Česko) |7 ge118011 |2 czenas
655 7 |a monografie |7 fd132842 |2 czenas
7001 |a Lukas, Jiří, |d 1951- |7 jn20000401660 |4 aut
CAT |a HANZLOVA |b 50 |c 20160216 |l CTU01 |h 1537
CAT |a BATCH-UPD |b 50 |c 20161116 |l CTU01 |h 1337
SKC |a 20161111 |b ABD100
KSZ |a hotový
SYS 000780338
Trvalý odkaz na záznam

No Previous Record   No Next Record


Aleph logo