ALEPH Mobile Logo

Vyhledávání | Pokročilé vyhledávání | Prohlížení
Historie | Schránka | Uživatel
     
Úplné zobrazení záznamu
Záznam 8 z 46

Přidat do schránky  |  Výsledky dotazu

Bibliografické informace


Autor   LinkEstrada, Ernesto,1966-
Název   LinkA first course in network theory / Ernesto Estrada and Philip A. Knight.
LCC   LinkQ295 .E83 2015
  LinkT57.85 .E87 2015
Vydání   First edition.
Naklad.údaje   Oxford, United Kingdom : Oxford University Press, [2015].
  ©2015.
Rozsah   xiv, 254 stran : ilustrace ; 26 cm.
ISBN   Link978-0-19-872645-6 (vázáno
  Link0198726457 (hbk.)
 
Dal.autor-osoba   LinkKnight, Philip A., 1968-
 
Poznámka   Obsahuje bibliografii a rejstřík
 
PSH   Linksystémová analýza
  Linkteorie grafů
Typ dokumentu   Linkmonografie
Typ obsahu   Linktext
Typ média   Linkbez média
Typ nosiče   Linksvazek
 
 
 
Číslo zázn.knihy   000788277
Exempláře   Všechny jednotky
Google   ISBN:978-0-19-872645-6 0-19-872645-7
  ISBN:0198726457

Previous Record   Next Record
Bibliografický záznam | S kódy polí MARC21

ČVUT ALEPH mobile.
Použito řešení by Daniel Forsman, Högskolan i Jönköping.

Standardní verze