Czech Technical University in Prague
CTU CatalogueCTU Libraries
 
  Add to My e-Shelf  |  Locate  |  Save/Mail  

Full View of Record

 
Choose format: Standard format Catalog card Citation Name tags MARC tags
Record 1 out of 1 No Previous Record   No Next Record
FMT BK
LDR 00000cam a2200373 a 4500
001 000689183
003 CZ-PrCVU
005 20080602112352.0
007 ta
008 071217s2008    xr abcfe      001 0 cze  
015 |a cnb001783669
020 |a 978-80-7363-146-8 (váz.) : |c Kč 599,00
040 |a ABA001 |b cze |d ABD100
043 |a e-xr--- |a e-cs---
045 |a w6x3
080 |a 94(437.3)"1860/1939" |2 MRF
080 |a 94(437)"1918/1939" |2 MRF
080 |a (048.8) |2 MRF
1001 |a Kárník, Zdeněk |7 jx20050719053 |4 aut
24510 |a Malé dějiny československé (1867-1939) / |c Zdeněk Kárník.
250 |a 1. vyd.
260 |a Praha : |b Dokořán, |c 2008.
300 |a 502 s., [24] s. obr. příl. : |b il. (některé barev.), mapy, portréty, faksim. ; |c 24 cm.
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík
651 7 |a Československo |7 ge131689 |2 czenas
650 7 |a dějiny |2 PSH
655 7 |a monografie |7 fd132842 |2 czenas
CAT |a SRUTOVA |b 00 |c 20080530 |l CTU01 |h 0807
CAT |a ROZANKOVA |b 20 |c 20080602 |l CTU01 |h 1123
CAT |a batch |b 00 |c 20111231 |l CTU01 |h 0045
CAT |a batch |b 00 |c 20150124 |l CTU01 |h 1623
CAT |a BATCH-UPD |b 00 |c 20160703 |l CTU01 |h 1642
SKC |a 20160703 |b ABD100
KSZ |a hotový
SYS 000689183
Permanent link for this record

No Previous Record   No Next Record


End Session - Preferences - Feedback - Help - ILL - Ex Libris - Browse - Search - Results List - Previous Searches - Databases - Basket
Aleph logo